Menu

Nyt stærkt setup i U10-U12 afdelingen

image
23. juni 2022 kl. 17:52

Når den nye sæson starter i Viborg FF, så er det både med nye ansigter og et nyt træningssetup.

Som noget helt nyt, tilbyder U10-U12 afdelingen i Viborg FF hele 3 ugentlige træninger, med fokus på individuel teknisk udvikling.

Mikkel Heibøll, er ansat til U10-U11 årgangene, som årgangstræner, hvilket betyder han har ansvaret for det faglige indhold for alle spillere i afdelingen, og desuden får en primær trænerrolle omkring U11A holdet. Mikkel har mange års erfaring med børnefodbold, UEFA-B-licens, og kommer til fra Hobro IK, hvor han senest har haft U12A holdet.

I trænerteamet findes vi også kendte og dygtige trænere, som Thomas H. Poulsen, Jimmy Sloth Olsen og Mathias Bundgaard, så det bliver et absolut kompetent trænerteam der er sat til næste år.

På U12 har vi Lars Lynge, som følger med den nuværende årgang 2011 op. Lars stopper på ATK+ Top Center, for at ligeledes træne 3 x ugenligt med U12-årgangen. Lars flankeres af Martin, Daniel, Frands & Karl Sennels – et trænerteam sjældent set så stærkt før.

Oven i alt dette, er Morten Elkjær Poulsen også tilknyttet afdelingen, hvor han kommer til fra den dygtige Eastside 2010 årgang, og vil være at finde på ATK+ Center samt 1 x ugentligt i U10-U12 afdelingen.

U10-U12 afdelingen i VFF, er for alle uanset niveau, og med fokus på udvikling af alle spillere. Der vil både være fokus på det sociale foreningsliv, i kombination af teknisk og aldersrelateret træning,

Med overstående træner-setup, går vi en spændende sæson i møde.

Mvh Børne og ungdomsformand Jens Lyng Jessen & Børneudvikler Christian Winther Borup

 

Luk